Tenreira galega |
Vostede poderá degustar carne da raza autóctona galega, o que se coñece principalmente como “rubia galega”, que proporciona sen dúbida unha maior calidade de carne e unha das máis valoradas nas catas e degustacións realizadas a nivel nacional. É unha carne que destaca polo seu intenso e agradable sabor, cunha extraordinaria terneza, jugosidad e suculencia. En definitiva, é unha carne para padais exquisitos e esixentes, que buscan sensacións únicas e especiais nunha carne de vacún.
A nosa ampla oferta en carne de vacún satisfai os gustos máis esixentes e diversos, xa que seleccionamos o gando un a un para vostede, das comarcas máis privilexiadas da xeografía española; todo realízase de forma tradicional e con medios propios. E por suposto, toda a nosa carne ten a Garantía CARNICERÍA RAMIRÁS, avalada ademais polos nosos controis internos de cumprimento da trazabilidad, o que lles permitirá gozar na súa casa das carnes máis exclusivas de España con toda confianza. |