Crepes de pavo con salsa de pementa verde |
Ingredientes: Elaboración: Para a salsa, pon a reducir os grans de pementa verde, o caldo e a nata fresca. Sazona e deixa que ferva a lume moderado durante 8-10 minutos. Para a masa dos crepes, casca os ovos nun vaso batidor. Agrega a fariña, o leite, un chisco de sal e media cucharada de aceite. Bate ata obter unha crema sen grumos. Quenta un chorrito de aceite nunha tixola. Verte un pouco de crema e esténdea ben. Cociña o crepe polos dous lados e descarta o primeiro. Segue facendo crepes ata terminar a crema (sen agregar máis graxa). Deixa que se douren ben polos dous lados. Mestura nun cuenco a pechuga de pavo picada, a cebola pochada e os tomates secos picados. Salpimienta. Coloca sobre cada crepe unha cucharada fermosa desta mestura, esténdea só polo centro e pecha o crepe. FrÃteos nunha tixola con aceite. Serve dous crepes por persoa e salsea. Decora cunha hojita de perexil e serve o resto da salsa nunha salsera. |