Home Recetario
Últimas Ofertas - Novidades
30 ANIVERSARIO
07 de Xaneiro de 2014
30 ANIVERSARIO
There are no translations available. Carnicería Ramirás comienza este 2014 celebrando su "30 ANIVERSARIO".  Lo primero es agradecerle a todos...
Dámoslle a benvida a
Conscientes das novas necesidades e esixencias dos nosos clientes, dámoslle a benvida á nosa recente web. Pero o xiro da empresa vai moito máis alá,...
Cazuela de polo e verdura PDF Imprimir Correo-e

Cazuela-de-pollo

Ingredientes:
• Para 6 persoas:
• 1 polo de 2 kg aprox.
• 1 calabacín
• 1 berenjena
• 1 pemento vermello
• 1 pemento verde
• 6 dentes de allo
• 1 cebola
• 8 espárragos verdes
• 6 tomates rama
• 5 patacas
• auga
• aceite de oliva
• sal
• pementa
• orégano
• albahaca
• perexil picado

Elaboración:
Trocea o polo, salpimiéntalo e dóurao nunha cazuela cun chorrito de aceite. Cando estea dourado, retírao a un prato.

Doura os allos na cazuela na que douraches o polo. Engade a cebola, o calabacín, os pementos verde e vermello e a berenjena cortados en anacos grandes. Salpimienta, engade orégano e unhas follas de albahaca. Cando estean pochadas todas as verduras, engade o tomate e os espárragos trigueros. Rehoga e incorpora o polo. Mestura. Cobre cun pouco de auga e cociña durante 25 minutos aproximadamente. Ao final da cocción, engade albahaca picada ao gusto.

Pela as patacas, córtaas en dados e fríteos nunha tixola cun chorro de aceite. Escurre sobre papel absorbente.